Friday, December 26, 2008

Tag Dari Yani..

1. Pada yang telah berkahwin, anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...

2. pada yang belum berkahwin plak, postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri... contohnyer perkahwinan X-kekasih ker, kawan baik ker,artis populer ker.. tak kiralah,asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

3. jangan edit2 tau gambar2 tue.. kalau banyak postkan gambar2 lagi baguih o.k tu jer,senangkan...
then forwardkan ler tag nie pada 5 orang yg anda rasa patut diforwardkan..tiada buat masa ini.

Ni masa akad nikah..tanggal 22 Januari 2006 sah lah aku menjadi isteri kepada Sharizam bin Bidi. Yg baju kaler sama ngan Ayang tu abang ros, wakilkan pada tok kadi..ros dah tak de ayah, bapak ros meninggal ketika ros umur 12 tahun lagi..


ni masa kenduri belah ros..28 Januari 2006, seminggu lepas akad nikah..

ni kawan2 baik masa kat u dulu, walaupun jauh sanggup datang sebab nak bersama2 di hari bahagia ros..tima kasih melah n syieda.. yg baju biru tu dari Terengganu, yg baju coklat dari Johor Baharu n yg baju pink tu kawan yg baju biru tu, teman dia..takut jln jauh2... n masih single lagi sampai hari ni...moga2 cepat jodoh yer...kami kamcing ketika study dulu, mana p mesti bersama, kelas pun mesti amik sama2 n assigment pun dlm satu group. sbb tu kita tak ramai kawan lelaki masa kat u dulu, mujur ros dah cintan ngan Ayang sebelum masuk u lagi...tu la sebab kot melah ngan syieda tak de boypren lagi..he..he..jgn marah...n walaupun dah hampir 3 tahun lebih, masih lagi bersms, terutama syieda, melah la ni..sibuk skit kot sbb kalau sms 2 3 hari baru nak balas, tu kalau nasib baik, kalau tak 2 3 bulan la jawabnya.. apapun tima kasih sebab menjadi kawan baik ros dulu, kini dan selamanya...


moga kasih kita kan utuh hingga ke hujung nyawa..cayang Ayang selalu..uummmmuaaaaaaaah...




2 Komen:

yani_worldpeace said...

ehem ehem ehem....ayang yer...hik hik hik...nengok-nengok gambar kawen mesti teringat taim2 baru kawen kan...:)

thanks at last jawab juga tag kite ni eh...

ReEn said...

Semuga bahagia hingga hujung nyawa..insyaALLAH,ameen=)