Saturday, February 21, 2009

Semalam..

Semalam cuti..Ayang lak ada lawan bola kat tempat keja dia IPSAH, so, Ayang ajak ikut sekali leh wak fatin main2 kat taman permainan kat sebelah padang bola tu..Fatin seronok leh main tapi aku yang letih, maklumlah kecik lagi..kannya pandai nak naik sendiri lagi semuanya nak kena tolong pegangkan..tak pe untuk anak mama, mama tak kisah..tambah seronok bila banyak budak2, kebanyakannya anak pensyarah la.. fatin apalagi dapat kawan la....abah dah abih main bola dia masih tak mau balik.. sampai semua orang dah balik baru la nak balik..erm.. anak mama ni memang pandai berkawan..lepas tu Ayang ajak pi makan kat "Hot Mas", kami tak pernah makan kat situ lagi, tapi kawan2 Ayang kata kat situ sedap dan banyak pula tu tak sesetengah tempat yang hidangannya ciput je..sampai sana memang ramai.. tempat memang class.. cantik.. cantik dari segi design dan hidangannyanya juga..kami order Chicken Chop.. aku order air bandung, ayang order milo panas, sampai hidangan, memang betul banyaknya.. tak sama macam yang kami makan kat restoren kat Sungai Kob tu, sikit jer..n sedap gak.. last2 tak terabih pun sebab dah kenyang, Ayang pun kata kalau tau tadi kita order satu jer la..Ayang bayar bil... semuanya RM18.60.. balik rumah sampai pukul 9.45 malam.. sempat gak tengok raja lawak... semalam kumpulan Chot ngan Am kuar.. memang patut pun...he.he..jgn marah yer peminat2 chot ngan Am.. aku tetap sokong LNJ dan Jihan..minggu depan harap2 amir kuar.. he..he..jahatnya aku.. sembang2 sedar2 dah kul 12.30 dah.. jom masuk tidur....

3 Komen:

Tirana said...

Sesekali keluar berjalan, tentu seronok..lapang hati...

Muhammad Azli Shukri said...

ketenangan apabila bersiar-siar

Suzi said...

salam ros...melayan anak kecil bermain memang penat...lagi2 yg belum ada kakak atau abang yg blh diharap...
akak sekarang alhamdulillah anak yg sulung dah blh harap jaga adik hihihi...
apa2pun yg penting anak2 seronok...penat sikit pun tak pe...