Thursday, April 23, 2009

Sesi menjawab tag

Tag ni datangnya dari Kak Yong..bersemangat jer jawab..maklum la dah lama tak kena tag ni.. tima kasih yer kak Yong...

NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:

1. Ros ; 2. Kak Ros ; 3. Rosma


MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:

1. Tarikh lahir sendiri, Ayang & Fatin ; 2. Tarikh nikah & kenduri kahwin ; 3. Tarikh lahir mak


THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:

1. Mengemas meja ; 2. Menyusun buku ; 3. Membaca suratkhabar ; 4.bukak blog & membuat entri ini

GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:

1. Alat make up ; 2. Telepon bimbit..sebab tepon yg ni dah teruk sgt..asyik kena baling ngan fatin jer..charger dah 2 3 kali tukar..abih fatin tarik.. 3. Majalah dan buku...; 4. Baju kelawar..memang suka buat koleksi baju kelawar..

YOUR FAVORITE HOBBIES:

1. Membaca.. ; 2. Menonton TV ; 3. Berblogging

PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:

1. Mana2 lata @jeram @ pulau...sebenarnya aku tak suka mandi air laut.. tapi tetap suka pergi, just tengok pemandangan dan tgk fatin ngan Ayaang je la mandi... ; 2. Sunway Lagoon, tingin sangat nak p, tak pernah sampai lagi pun..aku memang suka taman tema..; 3. Mana2 jer janji bersama Ayang ngan Fatin..

FAVORITE DRINKS:

1. Teh o is limau ; 2. air suam ; 3. Carrot susu; 4. Limau ais


THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR ROOM:
1. Tilam..tak pakai katil pun..takut fatin jatuh lak.. ; 2. almari baju ; 3. Penimbang..asyik timbang jer..berat tak turun2 jugak.. ; 4. kipas angin

FAVORITE COLORS:

1. Hijau ; 2. Biru ; 3. Merah ; 4. Hitam

TOP FOUR HANGOUTS:

1. Billion Parit Buntar ; 2. Gerai makan di Selama Perak; 3. Carefour Seberang Jaya ; 4. Mini Market Golden

Persons U LOVE SO MUCH:

1. Ayang ngan Fatin ; 2. Mak dan pak mertua ; 3. Adik-beradik, ipar duai & anak2 sedara ; 4. sedara-mara, kenalan & sahabat handai

"THINGS" SPECIAL TO YOU:

1. Album masa sekolah, kat U, pertunangan, perkahwinan dan gambar fatin; 2. Keta ; 3. Handset sony arecson..sebab beli gaji pertama..tapi dah tak leh pakai dah, dah rosak, tapi still simpan lagi.. ; 4. incin tunang & cincin nikah.. masih pakai lagi... dah p tambah size sebab dah ketat.. ; 5. Surat2 cinta dan barang pemberian Ayang..masih lagi tersimpan elok ..surat dari tahun 1999..

YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:

Tag ni nak dipanjangkan kepada:

1.Kak Tirana ; 2. Ct as ; 3. Reen ; 4. Sis Lin ; 5. Lieya


REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:

Menghargai ingatan seorang kawan & supaya dapat saling kenal lagi..

6 Komen:

ReeN said...

ooo..suka baju kepak kelawar eh?nk jd kelawarmum ke?ngee~

tag akn dijwb ASAP!=)

rossizam said...

to reen:
baju kelawar memang best bila pakai..angin masuk sana sini..he..he..

Tirana said...

Salam Ros...

Datang amik tag..tapi tak tahu lagi bila nak jawab ni...hehehe..

rossizam said...

to kak tirana:
tak pe..nanti bila free jawabla..

kakyong said...

salam Ross,

camner kakyong bleh terlepas pandang tak masuk blog ross ni.. terima kasih sudi jawab tag...
amboi, "surat2 cinta masih disimpan elok" ~ romantik la Ross ni..

rossizam said...

to kak yong: romantik ker? may be kot..tapi ayang selalu kata ros ni kuat berleter..waaa..