Thursday, December 18, 2008

Memberi dan Menerima..


terima kasih tera diatas kad yang cantik ini..ros juga berharap persahabatan di alam maya ini terus berkekalan hendaknya.. walaupun hanya di alam maya tetapi kemesraan tetap terasa..

dan dikesempatan ini juga ros nak ucapkan terima kasih kepada semua kawan2 dan pengunjung blog ini yag sudi memberi komen, menegur di msjbox dan memberi tag dan kad2 yg cantik2. Setiap kunjungan, komen, tag dan pemberian kalian amat dihargai..thanks a lot...terimalah kad ini sebagai tanda terima kasih dan persahatan kita di alam maya ini..




Tak lupa juga buat reen happy besday to you, walaupun dah lewat tetap nak ucap gak.... semoga panjang umr, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..Ni ada kad khas utk reen amik la yer...




8 Komen:

Tirana said...

Huaaa...bestttt... dapat kad comel..hehehehe..

Lama tak nampak Azie, ke mana agaknya dia?

pink_butterfly said...

sy amik kad ni ya kak... trima kasih~

rossizam said...

-kak tirana: kak azie dah tukar tmpt keje..maybe..tmpt baru sibuk skit la kot...ros pun ada sms die tapi senyap jer..

Ecah said...

huahhuahuah.. cantiknya kad.. time kasih.. hehehe..

ReEn said...

Terima qaseh sgt2.Terharu rasanya,walhal baru je kenal.sob3..
Semoga persahabatan alam maya kita akan terus utuh,insyaALLAH(^^,)

Ecah said...

oh ecah da publish kad akak.. nanti jawab tag ye.. tima kasih jugak.. :p

::SRISUFI:: said...

salam...
ros..thanks kasi award nih..da publish da kat blog...n then..ros da kena tag...cek k..

Suzi said...

salam ros...thanx for the card tu...nanti ambil dan gantung kat blog hihihi...