Saturday, December 20, 2008

Sesi Perah Otak

Tag Dari Tera

Tag ni datangnya dari Tera yang telah lama ros peram..kannya apa sebabnya tak dak g mana2 lam bulan nov ni, tu yg terperuk lama dah tag ni..tapi sbb nak jwb gak maka ros ubah bulan nov ke 2, 3 bulan yg lepas..leh yer Tera..ampun!!

Soalan 1: Nyatakan destinasi terakhir anda pergi untuk merilekskan kepala otak dlm bulan November 08...jawapan wajib ada gambar posing maut...



Ni masa kami pergi berkelah di Lata Sg Sedim, Kulim yag terkenal ngan Tree Top Walk tu.. sejuk giler airnya..

Soalan 2: Apakah pengalaman manis yang pernah terjadi dalam hidup anda....wajib post gambar..
Kelahiran Fatin Nuradila pada 20 ogos 2008, hari isnin pukul 10.35 pagi adalah kenangan terindah dalam hidupku..dialah penyeri hidup kami berdua..sayang anak mama...
Soalan 3: Apakah makanan kegemaran anda....gambar jugak...(saje mendera)

Pasti kenal ngan makanan ni kan? Nilah dia sambal sotong kegemaranku.. walaupun tahu resdung banyak tapi nak makan jugak..dulu pernah gak stop jap..tapi tak tahan godaan bila mak selalu masak sotong, actually apa jenis masakan pun ros suka jika berasaskan sotong.. uhh.. lazatnya.. lapar la plak..

Soalan 4: Makanan yang anda paling tidak gemar.... nak juga gambar...

ni namanya tempe...ntahla nape sampai la ni memang tekak ni x leh nak terima la..masa study dulu kwn baik ros org johor n dia adalah penggemar tempe..n ros pun try la nak rasa..ermm..memang tak leh nak telan ler..sorry yer pada penggemar tempe..he..he..jgn mare...

Soalan 5: sila lanjutkan tag ni kepada 7 org. mereka yang bertuah ialah:

1.Ct as, 2.Sis lin, 3.Kak tirana, 4.zhirah, 5.Widylib, 6.Mama Mya dan Ecah. (silalah jawab yer..kalau bz pelan2 jwb pun tak pa...sorry jgn mare...)


Tag Dari Ecah
1. Do you think you're hot?

biasa aje..

2. Upload your fave picture of you

3. Why do you like that picture?

oh..semestinya matanya yg tgh kuyu tu..ngantuk giler tu tapi ada hati nak main lagi...masukkan dlm buai jer..terjun..uhh..payah tul nak bagi tidur..

4. When was the last time you ate pizza?

dah lama dah tak makan pizza maybe dah setahun lebih...last makan pun tgh ngandung fatin, tu pun sebab tingin sgt tapi bila makan jer..tak lalu la plak..n this case sampai la ni tak makan sbb tak rase nak makan...kalau kfc tu selalu la..he..he..


5. The last song you listen to?

oh..semstinya lagu di blog ros I'm Yours oleh Jason Mraz..suka sgt lagu ni..bila dgr rase cam duk terbang lak..cam rama2 lam blog ni..


6. What are you doing right now besides this?

Sambil jawab tag, dengar lagu je la..tgh dok pikir nak jwb tag ni pun dah berpeluh tak sempat nak buat yg lain dah..he..he..

7. What name you prefer besides yours? sayang, mama, ros, kak ros, ma, mak su dan rosma..


8. People to tag: 6 mangsa seterusnya ialah: 1. Tera 2. Zarra 3. Reen 4. Riana 5. LiYaNNnuaR 6. Yani

9. Who is number one? Ayang n Fatin..

10. Number three is having relationship with? my hubby lovely


13. Who is number two? my family..

siap gak..harap2 ecah leh tima le jwpn ni..kalau x btul pun..kira tul gak yer..

p/s: tag dari yani nanti kak jawab erk..dah amik dah gmbr semalam, nak mai scan kat tmpt keje.. alih2 tertinggal kat rumah lak..

6 Komen:

yani_worldpeace said...

hi ros...kite berkunjung ni nak amik tag dari ros...nanti kite jawab eh...

Tirana said...

Hmmmm..kena tag lagi..saja nak mendera..hehehe..nanti kak tirana jawab bila ada masa ye..

Tirana said...

Salam Ros, kak tirana dah jawab tag tu, Sila tengok di sini http://meniti-hari.blogspot.com/2008/12/tag-dari-rossizam.html

Ecah said...

huhuhuhhhuuu~ uda jawab yeaa.. siap dengan balance lagi kena bayar balik.. huhuhu sesi penderaan sungguh.. okeh.. akan diselesaikan jua nanti.. huhuhiuu~

SiS-lin said...

salam ros..sihat ke?nnti sis bt ye tag tuh...nape x aktifkn tu msjbox...cepat gi byr yuran tu,ada promosi tu...

kuIna Jentayutiara said...

tag bergambar.... cayalah...
saat manis, saat indah... eeehh sy saat2 mcm tu tak dak gambar.. gambar dlm kepala otak aje.. hehehe