Wednesday, April 1, 2009

Fatin Happy..

Fatin paling suka kalau ke supermaket atau mana2 tempat shoping ada benda alah ni..pantang kalau nampak tak mau gerak mana dah..selagi tak leh naik dia ngamuk la..sebenarnya masa dia kecik2 lagi, masa x leh nak jalan lagi..aku la suka letak lam tu..senang tak yah dukung..suh abah jaga..leh la aku p beli barang..tapi la ni..masalah la plak..sekali naik 50 sen..kadang2 tu sampai 7 8 kali..dia tak mau turun..ha..jawapnya kena dukung masuk keta la..semua org tgk..dia macam tak puas lak naik benda alah ni...siap tukar2 tempat lagi..sat nak duk lam itik sat nak duk lam keta..anak mama ni...

Tengok tu..betapa happynya dia dapat naik benda ni..mama pun happy tengok anak mama happy...

5 Komen:

nURmALa mAZLan said...

anak buah kita pon cukup suka men benda nih

ct_as said...

hehe..sebab tu akak x pernah ajar anak2 naik mende tu..(terukkan??) bukan apa kalu dh suka nnt pantang nampak lak...
skang kalu try letak dlm tu mesti x nak..hehe

rossizam said...

nurmala: tu la..dah mula naik x mau turun lak..

ct as: selamat la akak yer...

MaDihays{Ida} said...

time dia gelak2 tu ok la, tp time dia nangis tu yg x tahan kan? sib baik anak ida x ske naik mende tu..

kakyong said...

salam Ross

ur Fatin muda 2 minggu jer dr Anis. Baby besor cam ni memang tengah sonok nak main jer.. so layan jer lah kerenah dia, janji dia hepi & kita pun hepi tgk dia hepi...