Wednesday, June 3, 2009

Salam Rindu..

Salam rindu pada teman2ku di alam maya..Lamanya tak update blog..ros mohon maaf pada semua teman-teman blog yang berkunjung ke sini....dah bersawang dah blog ni..he..he.. entahlah..apa yg disibukkan pun ros sendiri pun tak tahu..tapi yang pastinya..dah dekat 2 minggu tak sempat nak masuk blog kawan2...tengah setlekan keje yang banyak terbengkalai kot..he..he.. Pada kawan2 alam maya yang sentiasa sudi mengunjungi blog ini, terima kasih banyak2..hari ni pun ros tak sempat nak masuk semua blog kawan2, so minta maaf sekali lagi pada kawan2 jika ros ada terlepas gift, tag or award yag diberi..nanti ros akan cuba masukkan kan juga...pemberian kalian amat dihargai...semoga diriku tidak dilupakan....

3 Komen:

SiS-lin said...

salam ross..harap2 ross sihat..
lama x update x bermakna ross lupa...ingatan perlu ada..kan?
lps ni leh la update byk2 yek...

kakyong said...

Ros,
dah 3 minggu sejak n3 ni, tak de update terbaru ni...

update lah sikt2, citer pendek2 pun okay...

take care ya..

rossizam said...

to sis lin:
ros kat sini sihat saje..maaf lama tak updte blog..tetapi teman2 blog sentiasa dihati cuma masa tak mengizinkan..

to kak yong:
tima ksih sudi jenguk blog ros wpun dah dekat 3 minggu menyepi.. harap kak yong sentiasa sihat..