Saturday, August 29, 2009

" Beatiful Baby Search Contest "

Entri kali ni adalah untuk contest" Beatiful Baby Search Contest " Looking For Beautiful Prince And Princess" dari Mommy Zara, Cik penganjur ialah Princess Delisha. tima kasih ya..kerana mengadakan contest ini..


Syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara 2. sila add banner di atas pada sidebar.. 3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. 4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri 5 sila nyatakan bila gambar diambil. 6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k... ok..semua syarat telah dipatuhi..entri ni pun buat last minit..sebenarnya dah lama dah tengok2 n cari2 gambar yang sesuai, hari ni dah 29 dah..baru tingat tarikh tutup 31 ogos.. wah cepat2 siapkan entri....

Nama Anak : Fatin Nuradila binti Sharizam
Umur : 2 tahun (lahir pada 20 ogos 2007)

Ini gambar yang dipertaruhkan dalam contest ni..
Tadaaaaaa.....

Gambar pertama..gambar ni diammbil 4 bulan lepas.. fatin ni sebenarnya susah nak ikat rambut dia..asyik lari ja bila nak ikat.. gambar ni diambil sebab nak tengok gambar dia ikat rambut.. tu pun jenuh dok kejar sebab tak mau gambarnya diambil

Gambar kedua bersama abah..gambar ini dirakamkan juga 4 bulan lepas...fatin ni kalau naik keta sibuk ja nak pegang stereng..kenalah abah melayan karenah dia..erm..apalagi siap duk pusing2 stereng tu..

ok.. dah siap.. jom tengok hadiah2nya ialah :

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

2 Komen:

kakyong said...

gud luck Ross
budak2 kecik besor fatin ni memang gemor sgt2 dgn stereng kete..

rossizam said...

betul la tu kak yong..pantang nampak stereng..nak di pusing2nya stereng tu..he..he..