Friday, January 23, 2009

Orang Baru

Semalam balik keja siap2 p tgk biras aku (adik ipar Ayang) dah selamat lahirkan baby girl... fatin dapat kawan lagi...ingat sempat sampai awal tapi dah balik keja pun sampai rumah dah dekat kul 7 dah.. lepas magrib p..fatin lak tak da, dia ikut pak cik ngan pak tih dia p jln2, Ayang lak tak leh kalau nak p mana2 tak bawa fatin, so, tepon pak cik dia tanya dok kat mana, pas tu p amik fatin dulu baru p rumah adik mat & Ida kat Kulim. Sampai rumah depa kat kul 9 mlm dah, risau jugak malam2 p tgk baby ni, org2 tua kata takut tertegur ke apa ke.. tapi mujurlah tak da apa2. siap dukung2 lagi.. rasa best lak ada baby kecik ni..tapi kena tunggu tahun depan la..fatin ni suka nak tepuk baby (konon2 dodoikan la tu) takut la jugak.. "Ayang muka cam adik mat la".... "memang la..dah anak dia" dalam hati (he..he.. memang la.. kot2 la muka cam ida ka?) sempat gak snap pic dia..

4 Komen:

Tera said...

cutenya baby.... ibarat kain putih, suci dn bersih jiwanya

Mak Su said...

seronok tgk gambar budak baru lahir, so sweet :)

lieya shayunk said...

comel nye baby nie kak ros...
pe nma die...

rossizam said...

bayi baru lahir ibarat kain putih, kita yang mencorakkannya..
lieya: nama dia Nuraina Nadira..